MDN

Willkommen im Herzen von Enschede-Süd

Einkaufsangebot ansehen
Kommende Veranstaltungen
Öffnungszeiten
Letzte Aktualisierung: 18. Oktober
Heute
09:00
-
18:00
Morgen
09:00
-
18:00
Donnerstag
09:00
-
18:00
Freitag
09:00
-
20:00
Samstag
09:00
-
18:00
Sonntag
Geschlossen

Blijf op de hoogte

Samen maken we Zuid

Welkom bij Winkelcentrum Enschede Zuid

Bij Winkelcentrum Enschede Zuid omarmen we het Twentse noaberschap. We creëren samen een bruisende locatie in het hart van Enschede Zuid. Met trots presenteren we een veelzijdig en compleet winkelaanbod dat garant staat voor een unieke shopervaring. Ons streven is duidelijk: het verbinden van mensen, het leveren van hoogwaardige service en het koesteren van een hechte gemeenschap. Onze bruisende passage biedt plaats aan meer dan 60 winkels, beschikt over ruim 700 parkeerplekken, een bewaakte fietsenstalling met gratis oplaadpunt, en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (lijn 2 en 508).

 

Ontdek ons winkelcentrum en laat je verrassen door de diversiteit aan winkels. Met maar liefst vier supermarkten en een uitgebreide selectie speciaalzaken, beloven we een unieke shopervaring. We begrijpen dat gemak en bereikbaarheid essentieel zijn, daarom zit ons winkelcentrum op een eenvoudig bereikbare locatie en bieden wij gratis parkeermogelijkheden en een beveiligde fietsenstalling.

We zijn trots!

Bekroond tot Beste Winkelcentrum van Enschede

Recentelijk zijn we bekroond tot het beste winkelcentrum van Enschede. Deze erkenning stimuleert ons om voortdurend te blijven streven naar het allerbeste voor onze bezoekers. Bij ons staat gastvrijheid centraal. We zien onszelf niet alleen als een winkelcentrum, maar als een gemeenschap waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Onze sociale activiteiten brengen mensen samen en creëren een warme en levendige sfeer die ons onderscheidt van de rest. Bezoek ons en ontdek de betekenis van noaberschap in een levendige winkelomgeving die draait om samen zijn en samen doen. Wij heten je van harte welkom bij Winkelcentrum Enschede Zuid.

Zugänglichkeit

Das Einkaufszentrum Enschede Zuid verfügt über eine hervorragende Erreichbarkeit.

  • Wesseler-Nering 9A • 7544JA Enschede, Niederlande
  • Lijn 508 richting Wesselerbrink (elke 30 minuten)
  • Lijn 2 richting Helmerhoek & Deppenbroek (elke 15 minuten)

Reisen Sie einfach und schnell zum Einkaufszentrum Enschede-Süd.

Im Einkaufszentrum Enschede-Süd legen wir großen Wert auf Bequemlichkeit. Deshalb haben wir für eine ausgezeichnete Erreichbarkeit gesorgt, unabhängig von Ihrer bevorzugten Reisemethode.

  • 700+ Parkplätze
  • Kostenloses Parken
  • Öffentliche Toiletten
  • Rollstuhlgerecht