MDN

Vier Moederdag bij Enschede Zuid!

Evenement
zaterdag 11 mei 2024
Vier Moederdag bij Enschede Zuid!

Een dag met gezelligheid en activiteiten

📅 Datum: Zaterdag 11 mei
🕒 Tijd: 12.00 – 16.00 uur
📍 Locatie: Winkelcentrum Enschede Zuid, Enschede

Moederdag staat voor de deur, en wat is een betere manier om de speciale moeders in ons leven te eren dan een dag vol verrassingen en plezier? Dit jaar nodigt Winkelcentrum Enschede Zuid je uit om samen een gezellige dag te beleven.

Creatief plezier op het knutselterras

Begin de dag met een creatieve noot op ons knutselterras, waar kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Onder begeleiding van onze knutselcoaches kunnen ze een persoonlijk cadeau maken. Of het nu een handgemaakte kaart is of een klein kunstwerk, het is de perfecte manier om te zeggen: “Ik hou van je, mama!”

Hartverwarmende verrassingen van onze hostesses

Terwijl de kinderen druk zijn met knutselen, zorgen onze leuke hostesses ervoor dat de moeders zich extra speciaal voelen. Met kleine hartverwarmende cadeautjes lopen zij rond in het winkelcentrum om de liefste mama’s van Enschede Zuid te verrassen.

Een dag om niet te vergeten

Ons winkelcentrum is de perfecte locatie om Moederdag te vieren, met winkels die speciale aanbiedingen en promoties bieden, ideaal voor de laatste minuut geschenken. Of je nu op zoek bent naar mode, sieraden of heerlijke delicatessen, je vindt het allemaal hier bij ons.

Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen Moederdag te vieren!

Tot ziens op zaterdag 11 mei!