MDN

Vier Vaderdag bij Enschede Zuid!

Evenement
zaterdag 15 juni 2024
Vaderdag Vieren in Winkelcentrum Enschede Zuid: Kom sokken pimpen voor papa!

Een dag met gezelligheid en activiteiten

📅 Datum: Zaterdag 15 juni
🕒 Tijd: 12.00 – 16.00 uur
📍 Locatie: Winkelcentrum Enschede Zuid, Enschede

 

Binnenkort is het weer tijd om alle vaders, bonuspapa’s en vaderfiguren in het zonnetje te zetten. Vaderdag staat voor de deur en dat betekent dat we weer mogen nadenken over de perfecte manier om hen te verwennen en te laten zien hoeveel we van ze houden.
 
Dit jaar maakt Winkelcentrum Enschede Zuid het extra bijzonder met een unieke en creatieve activiteit. Op zaterdag 15 juni organiseren we een toffe workshop waarbij je zelf sokken voor je vader kunt pimpen. Deze originele activiteit is de perfecte manier om je papa een persoonlijk en uniek cadeau te geven dat hij nog lang zal koesteren.
 
Van 12:00 tot 16:00 uur kun je bij ons terecht om deel te nemen aan deze leuke workshop. Het mooie van deze activiteit is dat het op basis van inloop is, wat betekent dat je op elk moment tussen deze uren kunt aanschuiven. En het beste nieuws? Deelname is helemaal gratis!
 
De workshop draait helemaal om creativiteit en persoonlijke touch. Met verschillende materialen, kleuren en ontwerpen kun je de sokken helemaal naar wens versieren. Denk aan leuke teksten, grappige tekeningen of mooie patronen die jouw papa zeker zullen opvrolijken. Of je nu kiest voor zijn favoriete kleuren of besluit om er een humoristisch tintje aan te geven, het resultaat zal altijd uniek en speciaal zijn.
 
Vergeet niet om deze datum in je agenda te zetten en nodig ook je vrienden en familie uit om mee te doen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! We zien jullie graag in Winkelcentrum Enschede Zuid voor een creatieve en gezellige middag. Papa, jij bent mijn held… op sokken!🧦